Followers

Monday, October 31, 2011

in love..

hai..

2 minggu lepas pegi tengok cite ni..tapi baru nak tulis..aku memang slow...

sejak aku kenal mr fren, aku pun terpengaruh ngan dia, minat tengok movie action..kekadang tak best pun cite tu..aku tido jela, dah abis cite dia kejut aku.hahaha

sebab ramai sangat dok kata real steel ni best, aku pun pegi la tengok jugak..aku bagi 5 star!


sesape yang tak tengok lagi patut pegi tengok..aku suka tengok max, budak yang berlakon dalam cite ni..


nama sebenar dia Dakota Goyo..teringat lak kat Dakota Fanning :P

suka tengok dia senyum..sweet..

ni la robot max dalam cite ni..nama dia 'atom'

kalau ada peluang nak pegi tengok lagi..aku suka sebab ada part kelakar, sedih..
itu saja, Real Steel best!!!  (**tetibe..)

=bosan.......=

2 comments:

cha zainol said...

haish. aku lagi lambat. xtgk lagi =='

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dah DW movie ni but x tgk2 lagik
ai suka action movie taw